Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των εργασιών της ομάδας δράσης 1 του ΕΚ Ευόσμου με τίτλο:

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΘΟΔΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ»

θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της θεατρικής ταινίας από το κανάλι youtube του ΕΚ Ευόσμου, των μαθητών και μαθητριών των ειδικοτήτων Βρεφονηπιοκομίας, Κομμωτικής τέχνης και Οδοντοτεχνίας του τομέα Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας.
Καθώς το σχέδιο δράσης αποσκοπεί και δίνει την δυνατότητα μέσω της βιωματικής διδασκαλίας και σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των μαθητών – εκπαιδευτικών να οδηγήσει το ποσοστό των συμμετεχόντων μαθητών στην σύνδεσή τους από την εικονική (συνθήκες σχολικών εργαστηρίων) στην ρεαλιστική πραγματικότητα δημιούργησε μία θεατρική ταινία σε διασκευασμένο σενάριο του παραμυθιού ” Δόνα Τερηδόνα”.
ΤΙΤΛΟΣ: «ΔΟΝΑ ΤΕΡΗΔΟΝΑ»
«Πως θα μπορούσαν να συνεργαστούν οι μαθητές των ειδικοτήτων της Βρεφονηπιοκομίας, της Κομμωτικής τέχνης και της Οδοντοτεχνίας ;;;;
Πως θα μπορούσε η βιωματική προσέγγιση του μαθήματος να επιτευχθεί ταυτόχρονα στις 3 ειδικότητες του τομέα Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας;;;
Στο πλαίσιο των εργασιών της ομάδας δράσης 1 του ΕΚ Ευόσμου δημιουργήθηκε μία θεατρική ταινία εμπνευσμένο από το βιβλίο «Δόνα Τερηδόνα» του Ε. Τριβιζά σε διασκευή των μαθητών και των εκπαιδευτικών.»
Οι μελωδίες που χρησιμοποιήθηκαν είναι του Μ. Χατζηδάκη: « Το νησί των συναισθημάτων» και το «Κοντσέρτο».
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλή τηλεθέαση!
Οι απόφοιτοι των ΓΒρεφ. – ΓΚομμ1 – Γκομμ2 – ΓΟδ.
Η ομάδα 1

Τομέας Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας, 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου.
Επίβλεψη των εργασιών των τμημάτων:
Δάγγα Θεοδώρα, Κάππα Κορίνα, Καπουργιανίδης Μάρκος, Μπαλτά Περιστέρα.
Συντονίστρια ομάδας: Τζιβάνη Μαριέττα.