Την Τρίτη 29/03/22 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των  μαθητών/τριών του Τομέα Πληροφορικής του Κορδελιού, στην εταιρία Olympia Electronics, εταιρία ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. 

Την Olympia Electronics επισκέφτηκαν σήμερα, Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, οι μαθητές και οι καθηγητές του Tομέα Πληροφορικής από το ΕΠΑ.Λ. Κορδελιού. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.

Οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά την γραμμή παραγωγής της μεγαλύτερης αμιγώς ελληνικής παραγωγικής μονάδας ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Ευχαριστούμε πρωτίστως τη διοίκηση της εταιρείας που μας δέχτηκε σε μια δύσκολη εποχή, λόγω περιοριστικών μέτρων από COVID. Ευχαριστούμε τον κ. Θοδωρή Κλεισιάρη που ανέλαβε την ξενάγησή μας, όπως επίσης και τους ανθρώπους της εταιρείας που είχαν την υπομονή να μας εξηγήσουν για το ρόλο τους σε κάθε φάση της παραγωγής και να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας. Τέλος ευχαριστούμε τον Τάκο Θοδωρή, απόφοιτο από το ΕΠΑΛ Κορδελιού, και πρώην εργαζόμενο της εταιρείας, που μας συνόδεψε σε αυτή μας την επίσκεψη.

Όσο υπάρχουν επιχειρήσεις, όπως η Olympia Electronics, στην χώρα μας υπάρχει και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στη νέα γενιά.

 

Τομέας Πληροφορικής, 1ο ΕΠΑΛ Ελευθερίου-Κορδελιού