-πίεσης-κλιματιστικών-με-μανόμετρο-2-600x600-0.jpg -σωλήνα-χαλκού-ενός-αγωγού-υγραερίου-μεθανίου-ή-μιας-128855373-1.jpg

Στο πλαίσιο των διαδικασιών αξιολόγησης Σχολικής Μονάδας θα υλοποιηθεί ενδοσχολική επιμόρφωση των Μηχανολόγων με θέμα ” Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του Τομέα Μηχανολογίας σε πρακτικά θέματα Τεχνικών Εγκαταστάσεων Ψύξης – Αερισμού και Κλιματισμού”

Η δράση σχεδιάζεται με τη μορφή ενδοσχολικής επιμόρφωσης από ομάδα εκπαιδευτικών της ειδικότητας  Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης -Αερισμού και Κλιματισμού του Εργαστηριακού Κέντρου Ευόσμου.

Θα έχει αποδέκτες (επιμορφωμένους) το σύνολο των εκπαιδευτικών του αντίστοιχου Τομέα των σχολικών μονάδων που ανήκουν στο συγκεκριμένο Εργαστηριακό Κέντρο.

Στοχεύει:

  • Να καλύψει τις γνωστικές ελλείψεις των εκπαιδευτικών σε αντικείμενα της ειδικότητας Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης  Αερισμού και κλιματισμού.
  • Την απόκτηση δεξιοτήτων όπως:

 

α) Σύνδεση και αποσύνδεση της κάσας μανομέτρων  σε επαγγελματική  ψυκτική μηχανή για τον έλεγχο της θερμοκρασίας εξάτμισης και συμπύκνωσης.

 

β) Σκληρή συγκόλληση με καυστήρα προπανίου ή mappgas για την σύνδεση χαλκοσωλήνων

 

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο  Ψυκτικών και Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων    119Α  του ΕΚ Ευόσμου  την  ΔΕΥΤΕΡΑ  24-04-2023 στις 14:30

Παρακαλούμε να δηλώσετε έως την  ΤΕΤΑΡΤΗ  12/04/2023  ώστε να γνωρίζουμε τον αριθμό των συναδέλφων και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε την online φόρμα συμμετοχής

 

Δήλωση συμμετοχής

 

Ομάδα  Δράσης 10

Συντονιστής:

Μαλάμογλου Ιωάννης

Μέλη:

1 Γουδερός Ιωάννης

2 Γουμάγιας Μαρίνος

3 Χλωρός Ιωάννης

4 Τσιορμπατζούδη Λαμπρινή

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΜΟΓΛΟΥ