Με μεγάλη χαρά οι μαθητές συμμετείχαν στις εργασίες του  #14ου_Μαθητικού_Συνεδρίου_Πληροφορικής_Κεντρικής_Μακεδονίας, που διεξήχθη από τις 12-15 Απριλίου 2022. Το Μαθητικό Συνέδριο έχει γίνει μια γιορτή δημιουργίας και εξοικείωσης των μαθητών με τις νέες τεχνολογίες

Μαθητικό συνέδριο Πληροφορικής

Με μεγάλη χαρά οι μαθητές συμμετείχαν στις εργασίες του #14ου_Μαθητικού_Συνεδρίου_Πληροφορικής_Κεντρικής_Μακεδονίας, που διεξήχθη από τις 12-15 Απριλίου 2022. Το Μαθητικό Συνέδριο έχει γίνει μια γιορτή δημιουργίας και εξοικείωσης των μαθητών με τις νέες τεχνολογίες.

Οι μαθητές Παυλίδης Σπύρος και Μαζετζής Βασίλης, τελειόφοιτοι Τεχνικοί Εφαρμογών Πληροφορικής, αφού μελέτησαν σε βάθος τους κωδικούς QR, δημιούργησαν μοναδικούς κωδικούς και έκαναν προτάσεις για την οργάνωση του Εργαστηρίου Πληροφορικής. Μετά την παρουσίαση της εργασίας τους είχαν την εμπειρία να δώσουν ραδιοφωνική συνέντευξη και να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την εργασίας τους. Για τους μαθητές η εμπειρία συμμετοχής τους σε ένα επιστημονικό συνέδριο και ιδιαίτερα η δυνατότητα ερευνητικής, πρωτότυπης και δημιουργικής εργασίας ήταν ξεχωριστή και πιστεύουμε πως θα τους χαράξει σταθερά πατήματα στον επαγγελματικό τους βίο.

Μπορούμε να τους καμαρώσουμε παρακολουθώντας την εργασία τους

https://www.youtube.com/watch?v=dcSW5zPBWf0&t=2485s

Επίσης ευχαριστούμε τους διοργανωτές του συνεδρίου για την οργάνωση και την υποστήριξη τόσους μήνες, ώστε να πετύχουμε αυτό το άψογο αποτέλεσμα και ελπίζουμε ότι το 1ο ΕΠΑΛ Ελευθερίου-Κορδελιού θα είναι πιστό και στο ραντεβού για το 15ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας.

Τομέας Πληροφορικής, 1ο ΕΠΑΛ Ελευθερίου-Κορδελιού