Στο πλαίσιο της διαδικασίας του Προγραμματισμού Έργου της Σχολικής Μονάδας (ΕΚ Ευόσμου), η ομάδα με Σχέδιο Δράσης : «Η γλώσσα του σώματος στην συνέντευξη και το βιογραφικό σημείωμα», Άξονας : Σχολική διαρροή – φοίτηση, υλοποίησε την Τετάρτη 23/03/2022 στις 11:50 – 13:20 παιχνίδι ρόλων μεταξύ μαθητών/τριών στο χώρο του εργαστηρίου Διοίκησης και Οικονομίας (109). Τη  δράση αυτή παρακολούθησαν η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του κλάδου ΠΕ 80 Οικονομίας,  κα Καραμανλή Θεοδώρα και ο Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου κος Χριστακάκης Γεώργιος.
Εφαρμόστηκε η Κοινωνικοπολιτισμική διδακτική στρατηγική, όπου οι μαθητές/τριες αλληλεπίδρασαν μέσω της συνεργατικής δραστηριότητας, αφού κατόπιν προφορικών και γραπτών παρεμβάσεων των εκπαιδευτικών οργανώθηκε παιχνίδι ρόλων, για την καλύτερη αφομοίωση της διαδικασίας της συνέντευξης με τον μελλοντικό εργοδότη.  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι καθηγήτριες του τομέα, κ. Βασιλά Ιωάννα, κ. Κωνσταντάκη Ελευθερία, η υπεύθυνη εργαστηρίου κ. Συμεωνίδου Ειρήνη και η υπεύθυνη του τομέα κ. Μαρνέλλου Φανή.  Ακολουθούν φωτογραφίες για την εν λόγω δράση.

Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης, 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου